top of page

מדיניות פרטיות

בקי.שווקים, אנו מחויבים מאוד להגן ולכבד את פרטיותך.

 

מדיניות פרטיות זו("מדיניות הפרטיות") מכסה את הגישה והשימוש שלך בפלטפורמה זו,קיMarkets.com ("הפלטפורמה"), כמו גם תוכן, תוכנה ויישומים ניידים קשורים (יחד, "השירות").

 

מדיניות פרטיות זו מסבירה מתי ומדוע וכיצד אנו אוספים ומשתמשים במידע אישי על אנשים המבקרים בפלטפורמה שלנו או משתמשים בשירותים שלנו, את התנאים שבהם אנו עשויים לחשוף את המידע האישי שלך לאחרים, וכיצד אנו שומרים על אבטחת המידע האישי שלך.

 

אנו עשויים לשנות את מדיניות הפרטיות הזו מעת לעת, אז אנא בדוק את הדף הזה מדי פעם כדי לוודא שאתה מרוצה מכל שינוי. על ידי שימוש בפלטפורמה או בשירותים שלנו, אתה מסכים להיות כפוף למדיניות פרטיות זו.

 

איזה מידע אנחנו אוספים.

קי.שווקים ("קי.שווקים", "אנחנו" או "אנחנו") אוספים (א) את כתובות הדואר האלקטרוני של אלה שמתקשרים איתנו באמצעות דואר אלקטרוני; (ב) מידע מצטבר בנוגע לאילו דפים משתמשים ניגשים או מבקרים בהם; (ג) מידע שנמסר על ידי המשתמש (כגון מידע סקרים ו/או רישומי אתרים); וכן (ד) מידע הקשור לשימוש שלך בפלטפורמה ו/או באפליקציה לנייד, לרבות כתובת IP, מזהה מכשיר, מיקום גיאוגרפי ותאריך ושעה של בקשתך; (ה) כל מידע אחר שאתה עשוי לספק מרצון. אנו עשויים גם לאסוף את כתובת הדוא"ל שלך ואת מזהה הארנק שלך אם תחליט להשתתף באחד מהקמפיינים שלנו.

 

כיצד אנו משתמשים במידע.

קי..Markets משתמש במידע שנאסף למטרות הבאות:

 

כדי לקיים חוזה או לנקוט בצעדים הקשורים לחוזה, כגון עיבוד הרישום שלך בפלטפורמה שלנו או שליחת מידע על שינויים בתנאים או במדיניות שלנו.

איפה זה נחוץ למטרות שנמצאות בקי.האינטרסים הלגיטימיים של השווקים כגון (א) לספק את המידע או התוכן שביקשת; (ב) ליצור איתך קשר לגבי התוכניות, המוצרים, התכונות או השירותים שלנו; (ג) כדי לשפר את השירותים שלנו ולמטרות עסקיות פנימיות כגון זיהוי ואימות או שירות לקוחות, מעקב אחר תיקים וסנכרון העדפות משתמש בין מכשירים; (ד) להבטיח את האבטחה של הפלטפורמה שלנו, על ידי ניסיון למנוע פעילויות לא מורשות או זדוניות; (ה) לאכוף ציות לתנאי השימוש שלנו ולמדיניות אחרת; (ו) לעזור לארגונים אחרים (כגון בעלי זכויות יוצרים) לאכוף את זכויותיהם; וכן (ז) להתאים תוכן, פרסומות והצעות עבורך או למטרות אחרות שנחשפו בזמן האיסוף.

אם אינך מעוניין לקבל מידע שיווקי על התוכניות, המוצרים, התכונות או השירותים שלנו, תוכל לבטל את הסכמתך לתקשורת שיווקית. איפה אתה נותן לנו הסכמה, כגון (א) שבו אתה מבקש מאיתנו לשלוח לך מידע שיווקי באמצעות מדיום שבו אנו זקוקים להסכמתך, לרבות התראות באמצעות הודעות דחיפה בנייד; (ב) היכן אתה נותן לנו הסכמה להצבת עוגיות ולשימוש בטכנולוגיות דומות; וכן (ג) בהזדמנויות אחרות בהן אנו מבקשים ממך הסכמה, לכל מטרה אחרת שעלולה להיווצר.

מקום בו אנו מחויבים על פי חוק לעשות זאת. אנו עשויים גם לספק גישה למידע המאפשר זיהוי אישי שלך כאשר נדרשים על פי חוק לעשות זאת, כדי לשתף פעולה עם חקירות משטרה או הליכים משפטיים אחרים, כדי להגן מפני שימוש לרעה או שימוש לא מורשה בפלטפורמה שלנו, כדי להגביל את האחריות המשפטית שלנו ולהגן על זכויותינו, או כדי להגן על הזכויות, הרכוש או הבטיחות של המבקרים בפלטפורמה או של הציבור. במקרים אלה, המידע נמסר למטרה זו בלבד.

כיצד אנו משתפים את המידע שלך.

אנחנו לא מוכרים את הנתונים האישיים שלך לארגונים אחרים למטרות מסחריות. אנו גם משתפים את המידע האישי שלך רק כדי לספק מוצרים או שירותים שביקשת, כאשר יש לנו רשותך, או בנסיבות הבאות:

 

יש צורך לשתף מידע כדי לחקור, למנוע או לנקוט בפעולה בנוגע לפעילויות בלתי חוקיות, חשד להונאה, מצבים הכרוכים באיומים פוטנציאליים על הבטיחות הפיזית של כל אדם, הפרות של תנאי השירות, או כפי שנדרש אחרת על פי חוק.

אנו מספקים מידע אישי לעסקים או אנשים מהימנים במטרה היחידה של עיבוד מידע אישי מזהה בשמנו ומספקים לנו שירותים. כאשר הדבר נעשה, הדבר כפוף להסכמים המחייבים את אותם צדדים לעבד מידע כזה רק לפי הנחיותינו ובהתאם למדיניות פרטיות זו ולאמצעי סודיות ואבטחה מתאימים.

אנו מספקים מידע כזה לצדדים שלישיים שהתקשרו איתנו בהסכמי סודיות. אנו מספקים מידע כזה לחברה שבשליטת, או בשליטה משותפת עם,קי.שווקים לכל מטרה המותרת על פי מדיניות פרטיות זו. אנו עשויים לצבור, לעשות אנונימיות ולפרסם נתונים למטרות סטטיסטיות ומחקר בלבד. לדוגמה, אנו עשויים לאסוף ולשתף מידע הקשור לפופולריות של מוצרים מסוימים שמשתמשים עוקבים אחריהם. בכל מקרה כזה, לא ניתן יהיה לאתר את המידע לאף אדם.

בטחון

אנו נוקטים באמצעי זהירות כדי להבטיח את אבטחת המידע האישי שלך. אנו מבטיחים שהפלטפורמה שלנו מוגנת באמצעי אבטחה סבירים הניתנים על ידי הטכנולוגיה הנוכחית, ושכל מארחי הנתונים והשרתים שלנו מוגנים באופן דומה על ידי אמצעי אבטחה כאלה, כולל אך לא רק חומות אש. אנו ממליצים לך בחום לשנות את הסיסמה שלך לעתים קרובות ולא להשתמש באותה סיסמה עבור פלטפורמות שונות.

 

איננו יכולים להגן, וגם מדיניות פרטיות זו אינה חלה על מידע כלשהו שאתה מעביר למשתמשים אחרים. לעולם אל תעביר מידע אישי או מזהה למשתמשים אחרים.

 

שמירת המידע האישי שלך

אנו שומרים מידע אם יש צורך לספק את השירותים המבוקשים על ידך ואחרים, בכפוף לכל התחייבות משפטית להמשיך לשמור מידע כזה. מידע המשויך לחשבון שלך יישמר בדרך כלל עד שלא יהיה צורך עוד לספק את השירותים או עד שתבקש מאיתנו למחוק אותו או שחשבונך יימחק, המוקדם מביניהם. בנוסף, אנו עשויים לשמור מידע מחשבונות שנמחקו כדי לציית לחוק, למנוע הונאה, לפתור מחלוקות, לפתור בעיות, לסייע בחקירות, לאכוף את תנאי השימוש ולנקוט פעולות אחרות המותרות על פי חוק. המידע שאנו שומרים יטופל בהתאם למדיניות פרטיות זו.

 

ילדים

איננו אוספים מידע ביודעין מילדים מתחת לגיל 18. ילדים בני 17 ומטה אינם צריכים לשלוח כל מידע אישי ללא אישור הוריהם או האפוטרופוסים שלהם. על ידי שימוש בקי.שירות שווקים, אתה מצהיר שאתה בן 18 לפחות.

 

זכויות המשתמשים של האיחוד האירופי וה-EEA

אם אתה תושב של האזור הכלכלי האירופי, בדרך כלל יש לך את הזכות לגשת, לתקן, להוריד או למחוק את המידע שלך, כמו גם את הזכות להגביל ולהתנגד לעיבוד מסוים של המידע שלך. בעוד שחלק מהזכויות הללו חלות באופן כללי, זכויות מסוימות חלות רק בנסיבות מוגבלות מסוימות. אנו מתארים בקצרה את הזכויות הללו להלן:

 

יש לך זכות לגשת לנתונים האישיים שלך ובמידת הצורך לתקן, למחוק או להגביל אותם. במקרים מסוימים, ייתכן שתהיה לך הזכות לניידות הנתונים שלך. אתה יכול גם לבקש מאיתנו לא לשלוח הודעות שיווקיות ולא להשתמש בנתונים האישיים שלך כאשר אנו מבצעים פרופיל למטרות שיווק ישיר. אתה יכול לבטל את הסכמתך לקבלת ידיעוני דואר אלקטרוני ותקשורת שיווקית אחרת על ידי ביצוע הוראות ביטול ההסכמה שסופקו לך בהודעות דואר אלקטרוני אלה. הודעות בחשבון עסקה לא יושפעו גם אם תבטל את הסכמתך לתקשורת שיווקית.

 

תלונות

אם תרצה להעלות דאגה לגבי השימוש שלנו במידע שלך (וללא לפגוע בכל זכויות אחרות שיש לך), יש לך את הזכות לעשות זאת מול רשות הפיקוח המקומית שלך, אם כי אנו מקווים שנוכל לסייע בכל שאלה או שאלה. חששות שיש לך לגבי השימוש שלנו בנתונים האישיים שלך.

 

זכויות הפרטיות שלך בקליפורניה

קי.ייתכן ששווקים אספו, השתמשו ושיתפו, למטרות עסקיות, מידע אישי אודותיך כמתואר במדיניות פרטיות זו. ניתן להשתמש בכל קטגוריה של נתונים על ידיקי.שווקים או משותפים עם צדדים שלישיים גם כמתואר במדיניות פרטיות זו. לתושבי קליפורניה יש את הזכות לבקש גישה ומחיקה של המידעקי.השווקים מחזיק בהם. בקשות כאלה ניתן להגיש בדוא"ל אלlegal@Kiשווקים.קי.Markets לא ימכור את המידע האישי שלך ללא הסכמתך.קי.השווקים לא יפלו אותך בגין מימוש זכויותיך במסגרת CCPA. באופן ספציפי, אנחנו לא:

 

למנוע גישה לשירותים שלנו;

לגבות תעריף שונה עבור השימוש בשירותים שלנו; או

לספק שירות באיכות אחרת.

שינויים

קי.השווקים עשויים לעדכן מעת לעת מדיניות זו לפי הצורך. אתה יכול לגשת למדיניות זו בכל עת דרך הפלטפורמה שלנו.

 

שאלות

כל שאלה לגבי מדיניות פרטיות זו צריכה להיות מופנית לכתובת דואר אלקטרוני זו:legal@Ki Markets.com.

 

תאריך תוקף: 23 ביוני 2022.

bottom of page